Porchia, knus huisje met eigen omsloten tuin.

Borgo di Porchia ligt aan een heldere verkoelende rivier.

De Plek

Dit knusse huisje ligt in Borgo di Porchia midden in bergen van de Apennijnen.Het is een beschermd regionaal natuurpark op de grens van Toscane en Emiglia Romagna. Het is een ideale basis voor het maken van dagtrips naar Bologna, Florence en Lucca en Modena. Een klein dorp met wat winkels en restaurants ligt hier 10 minuten rijden bij vandaan.

De indeling

Beneden is een eetkeuken met alle toebehoren om te koken en een zithoek. Op de eerste verdieping bevind zich de badkamer met een wastafel, douche, toilet en wasmachine. Er zijn 2 verdiepingen en 2 slaapkamers met dubbele bedden(1.40×2.00) waarvan een een hoogslaper. De gehele oppervlakte van het huisje is ongeveer 65m2 met recht een Tiny House in de Borgo.

De ruime eigen tuin is zonnige, maar heeft ook voldoende schaduw en is ommuurd. Door de bosrijke omgeving en de rivier die om de hoek stroomt is het zelfs midden in de zomer heerlijk vertoeven. De avonden kunnen zelf wat fris zijn in het voor- en naseizoen.

Prijzen per week

  • €700- (2 personen)
  • €800,- (3 personen)
  • €900,- (4 personen)
  • € 70,- schoonmaakkosten en linnengoed

Waar ligt het?

Reserveer Porchia

E- mountainbikes zijn een heel leuke manier om de omgeving te verkennen. Je kunt deze in een dorpje verder op huren.

Porchia ligt aan een heldere rivier niet ver buiten het dorp waar je lekker koel buiten kunt zitten, ook in de zomer!

Dit huisje ligt in regionaal natuurpark Corno alle Scale 10 min buiten het dorpje Lizzano in Belvedere. Het ligt op de grens van Toscane en Emillia Romagna en is ideaal voor het maken van dagtrips naar Bologna, Florence en Lucca. Het heeft een ruime eigen ommuurde tuin met bomen. Er zijn 3 verdiepingen met 2 slaapkamers met beiden een dubbel bed, beneden is de gezellige woonkeuken. Het oppervlak van het huisje is ongeveer 70 m2. Het heeft een zonnige tuin maar zelfs midden in de zomer kun je hier heerlijk buiten zitten in de tuin onder de bomen.

Prijzen

  • €590,- 1 mei tot 29 juni
  • €640,- 29 juni tot 28 sept
  • € 50,- schoonmaakkosten
Reserveer Porchia

Hier ligt het huisje

Reserveer Porchia

Vul hier je wensen in