La Stalla, weg van de bewoonde wereld midden in de ongerepte natuur.

Wil je echt weg uit alle drukte en jezelf onder dompelen in de natuur, dan is La Stalla wat voor jullie. s’Avonds je eigen hout splitsen voor je kampvuur en s’ochtends wakker worden met de herten in het veld. Als je zelf een 4×4 hebt kun je deze echt gebruiken naar deze plek, heb je die niet dan halen en brengen wij je graag. Je kunt ons ook te voet door het bos bereiken in ongeveer 10 minuten.

Voor wandelaars begint je hike meteen bij de voordeur en de C.A.I. (Club Alpino Italiano) heeft hier veel mooie routes uitgezet. Het is een beetje een “survival” plek en het huisje heeft de vorm van een cabin en alles is in één ruimte. Er is een slaapzolder met een comfortabel bed, een slaapbank en is verder voorzien van een leuk keukenblok en een ruime badkamer met toilet en douche.

Ons eigen huis ligt 50 meter verderop en je hebt net zoveel privacy als je wilt, maar je bent altijd welkom voor een wijntje of een praatje of om je zelfgemaakte brood in onze brood/pizza oven te doen.

Prijzen

  • € 700,00 (2 personen, per week)
  • € 70,- schoonmaakkosten en linnengoed
Reserveer La Stalla

La Stalla ligt echt in the middle of nowhere.

La Stalla is een avontuurlijke cabin die ligt op haar eigen heuvel midden in de natuur

Wil je echt weg uit alle drukte en jezelf onder dompelen in de natuur, dan is La Stalla wat voor jullie. s’Avonds je eigen hout splitsen voor je kampvuur en s’ochtends wakker worden met de herten in het veld. Als je zelf een 4×4 hebt kun je deze echt gebruiken op een van de 2 paden naar deze plek, heb je die niet dan halen en brengen wij je graag. Voor wandelaars begint je hike meteen bij de voordeur en de C.A.I. (Club Alpino Italiano) heeft hier veel mooie routes uitgezet. Het is een beetje een “survival” plek en het huisje heeft de vorm van een cabin met een slaapzolder met een comfortabel bed en is verder voorzien van een mooie keuken en een ruime badkamer. Ons eigen huis ligt 80 meter verder en je hebt net zoveel privacy als je wilt maar je bent altijd welkom voor een wijntje of een praatje of om je zelfgemaakte brood in onze brood/pizza oven te doen.

Prijzen

  • €700- 14 mei tot 3 sept 2023 (2personen per week)
  • €800,- (3 personen)
  • €900,- (4personen)
  • € 70,- schoonmaakkosten en linnengoed
Reserveer La Stalla

Hier ligt het midden in de heuvels en het groen (ongeveer)

Reserveer La Stalla